Pretraga
Ministarstvo ekonomije i regionalnog razvoja
Turistička organizacija Srbije
Turistička organizacija Vojvodine
Turistička organizacija regije zapadne Srbije
Turistička organizacija Beograda
Turistički info centar Novi Sad
WTO - Svetska turistička organizacija
Privredna komora Srbije
Privredna komora Beograda
Privredna komora Novog Sada
Poslovno udruženje hotelsko-ugostiteljske privrede - Hores
Hotelijerstvo i gastronomija
Poslovno udruženje turističkih agencija Srbije - YUTA
Poslovno udruženje banja i klimatskih mesta

Centar za održivi i odgovorni razvoj turizma CENORT

 

 

VESTI

NAJAVLJEN DOČEK NOVE 2022. GODINE U BEOGRADU

Beograd, 10.11.2021. - Na konferenciji za novinare u Skupštini grada Beograda najavljen je doček Nove 2022. godine ispred Narodne skupštine, kao i izvođači koji će tom prilikom nastupiti. U pitanju su Marija Šerifović, Jelena Karleuša i Sara Jovanović, koje su se i obratile predstavnicima medija zajedno sa zamenikom gradonačelnika Beograda Goranom Vesićem. “Ugovor koji smo upravo potpisali predviđa da sve tri nastupe bez honorara, odnosno besplatno, zbog čega sam im veoma zahvalan”, izjavio je Vesić dodajući da se zahvaljuje i u ime svih Beograđanki i Beograđana. “One su zvezde koje su mogle da nastupe bilo gde, ali su odlučile da ostanu u svom gradu i ulepšaju novogodišnju noć sugrađanima”, dodao je zamenik gradonačelnika. On je naglasio da je u pitanju koncert na otvorenom, na kojem će biti poštovane sve epidemiološke mere koje u tom trenutku budu na snazi.
“Potrudiću se da moj koncert nimalo ne zaostaje za bilo kojom svetskom muzičkom atrakcijom”, rekla je Jelena Karleuša dodavši da je sigurna da će Beograd 31. decembra poslati u svet fantastičnu sliku novogodišnjeg dočeka.
Marija Šerifović je rekla da nastup u Beogradu uvek predstavlja čast i zadovoljstvo i da je zadovoljstvom prihvatila taj predlog. “Uvek mi je drago kada mogu nešto da uradim za Beograd i Beograđane. Radujem se što ću deliti scenu sa Jelenom i Sarom i sigurna sam da će svako ko doeđe moći da uživa”, poručila je ejdina naša pobednica “Pesme Evrovizije”. Sara Jovanović je takođe izrazila neizmerno zadovoljstvo zbog činjenice da će za novogodišnju noć nastupiti pred Beograđanima.”Iza nas s dve teške godine i potrudićemo se da nastupom najavimo neko novo poglavlje. Daću sve od sebe da Beograđani uživaju”, rekla je Sara Jo.
Kako je rečeno na konferenciji, koncert ispred Narodne skupštine nije jedino što Grad Beograd sprema za Novu godinu. Uskoro će biti održana još jedna konferencija za novinare na kojoj će biti najavljeni drugi programi “Beogradske zime”, pre svega oni koji će biti namenjeni deci.

Vesti

POČEO 43. MEĐUNARODNI SAJAM TURIZMA
TURISTIČKA ORGANIZACIJA ŠAPCA NA SAJMU TURIZMA
TOB NA 43. MEĐUNARODNOM SAJMU TURIZMA
POČELA OVOGODIŠNJA NAUTIČKA SEZONA
CASB22 KONFERENCIJA U OKTOBRU U BEOGRADU
OTVOREN NOVI TURISTIČKI INFO CENTAR U NOVOM SADU
HERCEGOVAČKA KUĆA NAJBOLJA SVETSKA PRIČA O ODRŽIVOM TURIZMU
U BEOGRADU 17. SEPTEMBRA "F1 SHOW RUN"
SOMBOR SE PREDSTAVIO U BUDIMPEŠTI
OTVOREN DVODNEVNI FESTIVAL TESTA, TESTENINE I HLEBA
< novije vesti arhiva vesti >

 

copyright NIP "Druga kuća" d.o.o. 2008
Sedište: Kraljice Natalije 66; Redakcija: Resavska 28/IV 11000 Beograd
Tel: +381 11 3346 109 Tel: +381 11 2688 118 Fax: +381 11 3611 529
office@revijauno.co.rs