Pretraga
Ministarstvo ekonomije i regionalnog razvoja
Turistička organizacija Srbije
Turistička organizacija Vojvodine
Turistička organizacija regije zapadne Srbije
Turistička organizacija Beograda
Turistički info centar Novi Sad
WTO - Svetska turistička organizacija
Privredna komora Srbije
Privredna komora Beograda
Privredna komora Novog Sada
Poslovno udruženje hotelsko-ugostiteljske privrede - Hores
Hotelijerstvo i gastronomija
Poslovno udruženje turističkih agencija Srbije - YUTA
Poslovno udruženje banja i klimatskih mesta

Centar za održivi i odgovorni razvoj turizma CENORT

 

 

VESTI

TURISTIČKA PONUDA SRBIJE NA SAJMU U TEL AVIVU

Beograd, 5.2.2018.- Turistička organizacija Srbije (TOS) predstavlja turističku ponudu naše zemlje na sajmu IMTM 2018, Tel Aviv, 6. i 7. februara. Sajam IMTM je zvanična i jedina profesionalna izložba za tržište turizma u Izraelu, mesto poslovnih susreta otvoreno i za široku publiku a takođe i mesto prezentacije trendova za globalnu i lokalnu turističku industriju. Na ovom značajnom turističkom okupljanju turističku ponudu Srbije predstaviće uz nacionalnu turističku organizaciju i Turistička organizacija Beograda, Turistička organizacija Subotice, Specijalna bolnica Gornja Trepča, agencije Omniturs, S-travel DMC i Serbia tour operator.
Na sajmu IMTM prisustvuje i značajan broj najvećih globalnih turoperatera, u okviru turneje u Izraelu, koje je organizovalo Ministarstvo turizma Izraela. TOS organizuje posebnu konferenciju za novinare na kojoj će poseban akcenat staviti na prezentaciju turističke ponude Srbije i Beograda koja će se održati u hotelu Hilton, Tel Aviv, 7. februara od 18 do 20,30 časova. Turistička organizacija Srbije veoma je aktivna na ovom nama značajnom interkontinentalnom tržištu. U periodu od 2016. godine i 2017. godine u Srbiji je u saradnji TOS-a i Air Serbia boravilo više od 20 predstavnika organizatora putovanja poput Lachish Tours, Ofakim Travel, Maoz Travel, Easu trav, Travel to Balkan itd. U organizaciji TOS-a u toku 2017. godine organizovana je i poseta Srbiji za predstavnike izrealske kompanije Natur koji su se upoznali sa bogatom turističkom ponudom naše zemlje. Značajan je podatak da ova izraelska kompanija u svom sastavu posluje i sa avio kompanijom ISRAIR koja je od 2016. godine uvela i direktne letove za Beograd, Direktne letove između
Tel Aviva i Beograda redovno organizuje avio kompanija Arkia. Takođe i srpska avio kompanija Air Serbia u proseku od 4 do 5 puta nedeljno organizuje direktne letove za ovo nama značajno turistčko tržište. Sve ove aktivnosti značajno su doprinele da se u toku 2017. godine poseta turista iz Izraela znatno poveća kako u broju dolazaka za čak 171% tako i u broju noćenja 195% u odnosu na 2016. godinu.

Vesti

NASTAVLJEN RAST DOLAZAKA I NOĆENJA TURISTA
MEĐUNARODNA KONFERENCIJA O DUNAVU I TURIZMU
PREMIJERA DOKUMENTARNOG FILMA O BEOGRADU U TURSKOJ
TOB NA SAJMU KONGRESNE INDUSTRIJE
TOS NA SAJMU U KRAGUJEVCU
POČELA NEDELJA ITALIJANSKE KUHINJE
SAJAM ETNO HRANE I PIĆA OD 21. DO 24. NOVEMBRA
PRVO TAKMIČENJE U DEGUSTACIJI KAFE
BEOGRAD PREDSTAVLJEN NA SAJMU U SOLUNU
USKORO NEDELJA ITALIJANSKE KUHINJE
< novije vesti arhiva vesti >

 

copyright NIP "Druga kuća" d.o.o. 2008
Sedište: Kraljice Natalije 66; Redakcija: Resavska 28/IV 11000 Beograd
Tel: +381 11 3346 109 Tel: +381 11 2688 118 Fax: +381 11 3611 529
office@revijauno.co.rs