Pretraga
Ministarstvo ekonomije i regionalnog razvoja
Turistička organizacija Srbije
Turistička organizacija Vojvodine
Turistička organizacija regije zapadne Srbije
Turistička organizacija Beograda
Turistički info centar Novi Sad
WTO - Svetska turistička organizacija
Privredna komora Srbije
Privredna komora Beograda
Privredna komora Novog Sada
Poslovno udruženje hotelsko-ugostiteljske privrede - Hores
Hotelijerstvo i gastronomija
Poslovno udruženje turističkih agencija Srbije - YUTA
Poslovno udruženje banja i klimatskih mesta

Centar za održivi i odgovorni razvoj turizma CENORT

 

 

VESTI

SARADNJA AGENCIJE "BIG BLU" I BEOGRADSKOG MARATONA

Beograd, 24.10.2017. - Na konferenciji za novinare u Skupštini grada Beograda danas je potpisan ugovor o poslovnoj saradnji između turističke agencije „Big Blue” i „Beogradskog maratona”. Tom prilikom zamenik gradonačelnika Beograda Andreja Mladenović rekao je da je sportski turizam nešto što je veliki potencijal za Beograd, a na Beogradskom maratonu se svake godine povećava broj učesnika i taj potencijal ne smemo da propustimo. On je istakao da je delegacija Beograda u kojoj su bili predstavnici grada, Beogradskog maratona i Turističke organizacije Beograda tokom 2016. godine bila prisutna na četiri velika maratona, u Čikagu, Njujorku, Ljubljani i Atini. „Na taj način smo promovisali Beogradski maraton, grad Beograd i državu Srbiju. Te posete su bile uspešne i napravljen je veliki broj kontakata na sajmovima koji su prethodili ovim manifestacijama“, kazao je Mladenović koji je predvodio delagaciju Beograda i u poseti Čikagu početkom ovog meseca. On je pojasnio da su ove posete maratonima i učešće na sajmovima, odličan način da se promoviše Beograd jednoj ciljnoj grupi, trkačima, ljudima koji se bave rekreativno ili profesionalno trčanjem, kojih je sve više u svetu.
Direktor „Beogradskog maratona” Dejan Nikolić istakao je značaj danas potpisane saradnje sa agencijom „Big Blue“ što će da doprinese da Beogradski maraton nastavi uzlaznom putanjom i da se nada da će imati sve više učesnika iz inostranstva. Direktor Turističke agencije „Big Blue” Zoran Arsenović naglasio je da agencija, potpisivanjem ugovora sa Beogradskim maratonom,želi da pruži podršku maratonu svim svojim potencijalima i da ponudi kvalitet više u pojedinim, a značajnim segmentima organizacije manifestacije. "Pružajući podršku učesnicima maratona - obezbeđivanjem smeštaja, transfera do aerodroma, transfera na trku, razgledanja grada, organizacijom izleta - mi promovišemo Beograd i šaljemo lepu sliku o našem gradu i Srbiji“, precizirao je Arsenović. M.K.

Vesti

BIR FEST PRIVLAČI SVE VIŠE TURISTA U BEOGRAD
FESTIVAL FOLKLORA "LICIDERSKO SRCE" OD 15. DO 19, AVGUSTA
BEOGRADSKI KARNEVAL BRODOVA 25. AVGUSTA
„NUŠĆIJADA“ OD 24. DO 26. AVGUSTA U IVANJICI
NAJVIŠE TURISTA IZ TURSKE, NAJVEĆI PORAST GOSTIJU IZ KINE
TURISTIČKI PROMET U REPUBLICI SRBIJI U PERIODU JANUAR-JUN 2018. GODINE
SUTRA POČINJE HEINEKEN LOVEFEST U VRNJAČKOJ BANJI
PRILIKA ZA BESPLATNO PUTOVANJE: VIKEND U ZAPADNOJ SRBIJI ZA AUTORE NAJLEPŠIH FOTOGRAFIJA U KAMPANJI “MOJA ZAPADNA SRBIJA”
POČINJU VOŽDOVAČKE LETNJE VEČERI
LETO NA KOSANČIĆU I U SUBOTU 28. JULA
arhiva vesti >

 

copyright NIP "Druga kuća" d.o.o. 2008
Sedište: Kraljice Natalije 66; Redakcija: Resavska 28/IV 11000 Beograd
Tel: +381 11 3346 109 Tel: +381 11 2688 118 Fax: +381 11 3611 529
office@revijauno.co.rs