Pretraga
Ministarstvo ekonomije i regionalnog razvoja
Turistička organizacija Srbije
Turistička organizacija Vojvodine
Turistička organizacija regije zapadne Srbije
Turistička organizacija Beograda
Turistički info centar Novi Sad
WTO - Svetska turistička organizacija
Privredna komora Srbije
Privredna komora Beograda
Privredna komora Novog Sada
Poslovno udruženje hotelsko-ugostiteljske privrede - Hores
Hotelijerstvo i gastronomija
Poslovno udruženje turističkih agencija Srbije - YUTA
Poslovno udruženje banja i klimatskih mesta

Centar za održivi i odgovorni razvoj turizma CENORT

 

 

VESTI

RODA POKLANJA POVODOM OTVARANJA PRODAVNICE U LAZAREVCU

Beograd, 13.09.2017. - Uoči otvaranja nove prodavnice u Lazarevcu u sklopu STOP SHOP ritejl parka, na adresi Železnička bb, predstavnici RODE i Opštine Lazarevac, posetili su porodilište Doma zdravlja „Dr Đorđe Kovačević” i Centar za smeštaj i dnevni boravak dece i omladine ometene u razvoju, i uručili im poklone - klima i TV uređaje. Pored toga, RODA je podržala i Festival humora za decu, koji se održava od 12. do 14. septembra, i odvojila fond od 50.000 dinara za nagrade koje će biti uručene na završnici festivala.“Opština podržava sve inicijative koje imaju za cilj da ulepšaju život Lazarevčana i ovom prilikom želimo da izrazimo zahvalnost RODA trgovinskom lancu, koji je na ovaj način pokazao da brine o lokalnoj zajednici u našem gradu. Takođe pozivamo i ostale kompanije da slede primer ovog trgovinskog lanca“, izjavio je Bojan Sinđelić, predsednik Opštine Lazarevac.

“Za nas je ovaj grad zaista poseban po mnogo čemu i otvaranjem nove prodavnice, kao i našim aktivnostima uoči otvaranja to želimo i da pokažemo. Povodom otvaranja Roda prodavnice odlučili smo da pružimo podršku porodilištu Doma zdravlja ‘Dr Đorđe Kovačević’, Centru za smeštaj i dnevni boravak dece i omladine ometene u razvoju, kao i Festivalu humora za decu“, rekao je Zlatko Radaković, regionalni direktor maloprodaje za RODA baner i dodao da je RODA domaća trgovina koja neguje tradiciju porodične kupovine i potrošačima nudi bogatu ponudu svakodnevnih, ali i ostalih kućnih potrepština i bele tehnike neophodnih za svako domaćinstvo.
Sugrađanima i vernim potrošačima RODA je i ovoga puta pripremila veliki broj iznenađenja kojima će ih nagraditi u novoj prodavnici, sa 10 odsto sniženja za kupovinu u periodu od 14. do 17. septembra, duplim bodovima za korisnike Super Kartice u istom periodu, a nove korisnike Super Kartice koji u ovom periodu podnesu zahtev za program obradovaće sa 100 poklon bodova.

Nova RODA prodavnica svojim potrošačima nudi 23.000 artikala na 2.250 kvadratnih metara prodajnog prostora i na raspolaganju je od 8 do 22 časa, svih 7 dana u nedelji. M.K.

Vesti

NAJAVE MANIFESTACIJA U SOMBORU
KULTURNO-ZABAVNI PROGRAMI NA OTVORENOM
BEOGRAD I SRBIJA NA TURSKOJ TELEVIZIJI
PRVI "KESAR FEST" U VRANJSKOJ BANJI OD 13. DO 15. JULA
USPEŠNA PROMOCIJA BEOGRADA U BRATISLAVI
POD KROŠNJAMA TOPČIDERSKOG PLATANA
EMISIJA O SRBIJI NA GLOBALNOJ TV5 MONDE
OTVOREN 47. FILMSKI FESTIVAL U SOPOTU
NAJAVLJENA SKADARLIJSKA "ŠEŠIRIJADA"
PROMOCIJA ZLATIBORA NA JAHORINI
arhiva vesti >

 

copyright NIP "Druga kuća" d.o.o. 2008
Sedište: Kraljice Natalije 66; Redakcija: Resavska 28/IV 11000 Beograd
Tel: +381 11 3346 109 Tel: +381 11 2688 118 Fax: +381 11 3611 529
office@revijauno.co.rs