Pretraga
Ministarstvo ekonomije i regionalnog razvoja
Turistička organizacija Srbije
Turistička organizacija Vojvodine
Turistička organizacija regije zapadne Srbije
Turistička organizacija Beograda
Turistički info centar Novi Sad
WTO - Svetska turistička organizacija
Privredna komora Srbije
Privredna komora Beograda
Privredna komora Novog Sada
Poslovno udruženje hotelsko-ugostiteljske privrede - Hores
Hotelijerstvo i gastronomija
Poslovno udruženje turističkih agencija Srbije - YUTA
Poslovno udruženje banja i klimatskih mesta

Centar za održivi i odgovorni razvoj turizma CENORT

 

 

VESTI

BESKONTAKTNA PLAĆANJA NA BELGRADE BEER FESTU

Beograd, 9. 8. 2017. – Visa je objavila partnerstvo sa jednim od najvećih festivala piva u jugoistočnoj Evropi - Belgrade Beer Fest, koji svake godine okupi više od 500,000 posetilaca iz regiona. Tokom pet dana, gosti će uživati na preko 40 koncerata međunarodnih i lokalnih muzičkih zvezda, različitim zabavnim programima i ukusnoj hrani, a sve to uz dobro poznate ukuse više od 200 brendova stranih i domaćih piva.
Tokom jubilarnog 15. Belgrade Beer Fest-a posetioci će prvi put imati priliku da iskuse brza, sigurna i pouzdana beskontaktna plaćanja i uživaju u pogodnostima kupovine Visa beskontaktnim karticama. Od 16. do 20. avgusta beskontaktna plaćanja biće dostupna na 100 terminala postavljenih na prodajnim štandovima širom festivalske zone na Ušću.
Kao zvanični partner Belgrade Beer Festa, Visa će na predstojećem festivalu prodavcima i kupcima omogućiti bezgotovinske transakcije i demonstrirati beskontaktnu tehnologiju koja skraćuje vreme provedeno u redovima za izvršenje plaćanja i ostavlja više prostora za uživanje u muzičkom programu. Dodatno, u okviru Visa inovativne zone posetioci će moći da se informišu o Visa beskontaktnoj tehnologiji, zabave učešćem u foto aktivaciji “Magic Mirror”, besplatnoj WI-FI zoni i napune svoje telefone na beskontaktnim punktovima.
Vladimir Đorđević, generalni direktor kompanije Visa za jugoistočnu Evropu rekao je: “Veoma nam je drago što ćemo omogućiti beskontaktno plaćanje na predstojećem Belgrade Beer Fest-u i obezbediti prihvat kartica na više od 100 prodajnih terminala. Kao jedan od najpopularnijih festivala u jugoistočnoj Evropi sa više od pola miliona posetilaca svake godine, Belgrade Beer Fest prepoznali smo kao odličnu platformu za demonstraciju naše inovativne tehnologije koja će i prodavcima i gostima festivala omogućiti brzo, sigurno i pouzdano plaćanje. Poslednja stvar koju gosti festivala žele je čekanje u dugim redovima na štandovima za piće i hranu i razmišljanje o gotovini. Posetioci festivala dolaze zbog dobre muzike i zabave, i stoga žele jednostavno iskustvo plaćanja koje im omogućava da se u potpunosti opuste i uživaju. Upravo je to korisničko iskustvo bilo u fokusu našeg partnerstva sa Belgrade Beer Fest-om”.
Dejan Grastić, jedan od osnivača Belgrade Beer Fest-a kazao je: „Već petnaest godina Belgrade Beer Fest važi za jedan od najprepoznatljivijih brendova naše zemlje, koji ljubiteljima dobre zabave nudi garantovan provod uz aktuelne pivske ukuse i koncerte prestižnih muzičkih izvođača iz zemlje, regiona i sveta. Izuzetno nam je drago kada svetska kompanija kao što je Visa prepozna naš festival kao pouzdanog partnera i odličnu priliku za promociju svojih proizvoda i usluga. Ovom saradnjom zajedno ćemo pružiti novo, beskontaktno iskustvo plaćanja našim posetiocima, a zahvaljujući našem partneru Visa mogućnost bezgotovinskih transakcija biće realizovana na najvišem nivou". M.K.

Vesti

NAJAVE MANIFESTACIJA U SOMBORU
KULTURNO-ZABAVNI PROGRAMI NA OTVORENOM
BEOGRAD I SRBIJA NA TURSKOJ TELEVIZIJI
PRVI "KESAR FEST" U VRANJSKOJ BANJI OD 13. DO 15. JULA
USPEŠNA PROMOCIJA BEOGRADA U BRATISLAVI
POD KROŠNJAMA TOPČIDERSKOG PLATANA
EMISIJA O SRBIJI NA GLOBALNOJ TV5 MONDE
OTVOREN 47. FILMSKI FESTIVAL U SOPOTU
NAJAVLJENA SKADARLIJSKA "ŠEŠIRIJADA"
PROMOCIJA ZLATIBORA NA JAHORINI
arhiva vesti >

 

copyright NIP "Druga kuća" d.o.o. 2008
Sedište: Kraljice Natalije 66; Redakcija: Resavska 28/IV 11000 Beograd
Tel: +381 11 3346 109 Tel: +381 11 2688 118 Fax: +381 11 3611 529
office@revijauno.co.rs