Pretraga
Ministarstvo ekonomije i regionalnog razvoja
Turistička organizacija Srbije
Turistička organizacija Vojvodine
Turistička organizacija regije zapadne Srbije
Turistička organizacija Beograda
Turistički info centar Novi Sad
WTO - Svetska turistička organizacija
Privredna komora Srbije
Privredna komora Beograda
Privredna komora Novog Sada
Poslovno udruženje hotelsko-ugostiteljske privrede - Hores
Hotelijerstvo i gastronomija
Poslovno udruženje turističkih agencija Srbije - YUTA
Poslovno udruženje banja i klimatskih mesta

Centar za održivi i odgovorni razvoj turizma CENORT

 

 

VESTI

PRAZNIČNE MANIFESTACIJE U VOJVODINI

Novi Sad, 9.12.2021. - Vojvodina je poznata kao regija gde se na godišnjem nivou održi veliki broj manifestacija, pa tako i predstojeći zimski meseci u Vojvodini donose mnoštvo događaja. Opštine i gradovi širom Vojvodine užurbano se spremaju za predstojeće praznike i ukoliko u narednom periodu krenete ka severu Srbije osetićete prazničnu atmosferu
Ukoliko se odlučite za posetu Banatu, u Pančevu će vas dočekati Ulica Novogodišnje čarolije, koja podrazumeva prodaju proizvoda domaće radinosti, suvenira, zabavni program i klizalište za najmlađe. U Vršcu na Gradskom trgu u pešačkoj zoni vas očekuje klizalište, dok je u Zrenjaninu u planu Novogodišnji vašar. Novi Bečej organizuje Novogodišnji bazar, od koga će deo prihoda ići u humanitarne svrhe. Ako krenete još severnije u Kikindi će vas dočekati „Kutija želja“ gde mališani pišu svoje želje Deda Mrazu.
Ako ste se uputili u Bačku, pri poseti Bačkoj Topoli moći ćete uživati u Zimskom vašaru koji će se održati u centru grada, gde će domaći proizvođači predstaviti proizvode domaće radinosti, dok će poslednjeg dana ove godine Deda Mraz uz muzičku pratnju deliti slatkiše mališanima. U Somboru će u decembru zaživeti Zimske čarolije, koje uključuju prodajni deo, muzički i zabavni program. U Baču će biti organizovana manifestacija „Novogodišnje zagrevanje“, u Temerinu Novogodišnji mini vašar i Noć kupovine, nova manifestacija „Vinsko veče“, kao i klizalište u centru Temerina. Grad Novi Sad, smešten delom u Bačkoj, delom u Sremu, u zimskim mesecima priprema mnoštvo događaja za posetioce. Neki od njih su Zimzolend koji se održava na Trgu Slobode, Memorijal „Isidor Bajić“, Božićna čarolija, Božićno-novogodišnji koncerti, Ledena šuma u Dunavskom parku.
Srem takođe spremno dočekuje Novogodišnje praznike, u Sremskoj Mitrovici se organizuje Božićna ulica, u Inđiji Novogodišnje čarolije, a u Irigu je u planu Novogodišnji bazar.
Manifestacije koje će se održati u narednom periodu biće usklađene sa epidemiološkim uslovima, uz poštovanje svih propisanih mera.

Vesti

DDOR OSIGURANJE: AKCIJA URBANOG POŠUMLJAVANJA
MEDIJI IZ BIVŠE SFRJ GOSTI BEOGRADA I NOVOG SADA
POLJOPRIVREDNI SAJAM OD 21. DO 27. MAJA
FOTO KONKURS "OSETI DUH NOVOG SADA"
OTVORENA LETNJA SEZONA U SKADARLIJI
PREDSTAVLJEN PROJEKAT TOURCOMSERBIA
RAZNOVRSNI PROGRAMI POVODOM DANA KRAGUJEVCA
DAN DEMOKRATSKE KULTURE U UGOSTITELJSKO TURISTIČKOJ ŠKOLI
TURISTIČKA ORGANIZACIJA VOJVODINE NA SAJMU U BRATISLAVI
KARNEVALSKE SVEČANOSTI U BUDVI OD 29. APRILA DO 2. MAJA
arhiva vesti >

 

copyright NIP "Druga kuća" d.o.o. 2008
Sedište: Kraljice Natalije 66; Redakcija: Resavska 28/IV 11000 Beograd
Tel: +381 11 3346 109 Tel: +381 11 2688 118 Fax: +381 11 3611 529
office@revijauno.co.rs