Pretraga
Ministarstvo ekonomije i regionalnog razvoja
Turistička organizacija Srbije
Turistička organizacija Vojvodine
Turistička organizacija regije zapadne Srbije
Turistička organizacija Beograda
Turistički info centar Novi Sad
WTO - Svetska turistička organizacija
Privredna komora Srbije
Privredna komora Beograda
Privredna komora Novog Sada
Poslovno udruženje hotelsko-ugostiteljske privrede - Hores
Hotelijerstvo i gastronomija
Poslovno udruženje turističkih agencija Srbije - YUTA
Poslovno udruženje banja i klimatskih mesta

Centar za održivi i odgovorni razvoj turizma CENORT

 

 

VESTI

BOGAT PROGRAM ZA NOVOGODIŠNJE PRAZNIKE U BEOGRADU

Beograd, 29.12.2019. - Grad je raskošno okićen, otvorena su klizališta na Trgu Republike i na Adi Ciganliji, na sve strane najmlađima su deljeni novogodišnji paketići, brojne firme, ustanove i organizacije priredile su prednovogodišnje prijeme za zaposlene i poslovne partnere..., ali glavne žurke i veselja povodom dočeka nove 2020. godine nam tek predstoje. Na ulicama Beograda, a i prema informacijama iz hotela i drugih smeštajnih objekata, i ovaj put će veliki broj stranih turista novogodišnju noć provesti u glavnom gradu Srbije.
U organizaciji Skupštine grada za doček 2020. očekuju nas novogodišnji muzički program već sutra, 30. decembra, i naravno 31. decembra. Na bini ispred Narodne skupštine sutra će od 20 časova nastupiti Vuk Mob, Angelina, Gazda Paja, Sara Jo, Mili, Senidah, Cobi, Rasta i MC Stojan. U pitanju su, znači, izvođači koji će, pre svega, privući mlađu publiku, dok 31. januara na istom mestu nastupaju Maja Berović (21:00-22:30), Lepa Brena (22.45-0:30) i Kiki Lesendrić i „Piloti“(0:45-2:00).
Već prvog dana 2020. godine u centru Beograda, biće organizovana tradicionalna manifestacija „Ulica otvorenog srca”, koja se proteklih godina iz Svetogorske ulice proširila i na druge delove grada, praktično u svih 17 gradskih opština.
Ispred Hrama Svetog Save 4. januara započinje manifestacija „Božićno seoce” koja se organizuje nekoliko godina unazad, pre svega u želji da u vreme praznika i zimskog raspusta ima što više programa za najmlađe, ali i za sve sugrađane i goste glavnog grada. Ova manifestacija koja traje do 31. januara obuhvata i Božić i Srpsku novu godinu, Svetog Jovana, i Svetog Savu, a u okviru nje planirano je i tradicionalno lomljenje česnice. Do 31. januara u Božićnom seocetu nastupaće dečji i crkveni horovi, ali i neki od najpoznatijih domaćih izvođača kao što su Lena Kovačević, Sanja Ilić i Balkanika, Sergej Ćetković, Tropiko bend, Neverne bebe...Posetioci će u drvenim kućicama moći da pronađu različite poklone, rukotvorine, suvenire, ukrase, tradicionalne specijalitete i prisustvuju mnogim drugim aktivnostima.

Vesti

HOTELI U SVE TEŽOJ SITUACIJI, POLOVINA ZATVORENA
OTKAZAN SABOR TRUBAČA U GUČI
ODLOŽENA DRINSKA REGATA U LJUBOVIJI
NOVI TERMIN ZA FESTIVAL VINA INTERFEST 2020
OBUSTAVLJENI ULASCI U GRČKU ZA DRŽAVLJANE SRBIJE
DODELJENA PRIZNANJA “ETNOBREND GODINE” ZA 2019.
NOVI PROTOKOL ULASKA U GRČKU OD 1. JULA 2020.
FESTIVAL VINA INTERFEST U NOVOM SADU OD 9. DO 11. JULA
SLABA POPUNJENOST HOTELA U BEOGRADU I SRBIJI
OTVARANJE ETNO IZLOŽBE - ZAVIČAJNE ZBIRKE U SOPOTU
arhiva vesti >

 

copyright NIP "Druga kuća" d.o.o. 2008
Sedište: Kraljice Natalije 66; Redakcija: Resavska 28/IV 11000 Beograd
Tel: +381 11 3346 109 Tel: +381 11 2688 118 Fax: +381 11 3611 529
office@revijauno.co.rs