Pretraga
Ministarstvo ekonomije i regionalnog razvoja
Turistička organizacija Srbije
Turistička organizacija Vojvodine
Turistička organizacija regije zapadne Srbije
Turistička organizacija Beograda
Turistički info centar Novi Sad
WTO - Svetska turistička organizacija
Privredna komora Srbije
Privredna komora Beograda
Privredna komora Novog Sada
Poslovno udruženje hotelsko-ugostiteljske privrede - Hores
Hotelijerstvo i gastronomija
Poslovno udruženje turističkih agencija Srbije - YUTA
Poslovno udruženje banja i klimatskih mesta

Centar za održivi i odgovorni razvoj turizma CENORT

 

 

VESTI

MEĐUNARODNO PRIZNANJE ZA HELL ENERGY

Budimpešta/Beograd, 1. oktobar 2018. - Vodeći britanski biznis magazin ACQ5 od 2006, svake godine nagrađuje istaknuta preduzeća, organizacije, rukovodioce firmi i pojedince iz celog sveta, na osnovu glasova svojih čitalaca. U 2018. godini mađarska kompanija HELL ENERGY, poznata po istoimenom brendu energetskih pića dobila je nagradu za najboljeg proizvođača u Evropi.
ACQ5 sprovodi godišnje online istraživanje u krugu svojih skoro 200.000 čitalaca, i na osnovu povratnih informacija vrši izbor dobitnika nagrade ACQ Global Awards. Ove godine pristigao je rekordan broj glasova, naime izbrojan je 98.621 glas, što je u dosadašnjoj istoriji časopisa nezabeležen broj.
„Izuzetno nam je drago da radimo s najuticajnijim, najhrabrijim kompanijama sveta i da smo u mogućnosti da podelimo njihove poruke sa našim čitaocima. Jedan od ciljeva naše nagrade je da upoznamo ljude s rukovodiocima značajnih industrijskih grana, sa najboljim preduzetnicima i organizacijama koje služe kao referenca i primer u korporativnom sektoru", rekao je Džejk (Jake) Robson, urednik ACQ5 časopisa.
Čitaoci su 2018. godine proglasili HELL ENERGY Hungary Ltd. za Proizvodnu kompaniju godine u Evropi, u kategoriji ostvarenih prihoda iznad 100 miliona evra. Do sada, ni jedna mađarska kompanija nije bila u stanju da stekne priznanje u ovoj kategoriji. Ovu prestižnu nagradu kompanija je osvojila zahvaljujući svom proizvodnom kompleksu. HELL ENERGY fabrika je otvorena 2011. godine u mestu Sikso, kao jedna od najmodernijih fabrika na kontinentu, dok je nova proizvodna linija za punjenje limenki, instalirana 2018, jedna od najmodernijih na svetu u pogledu higijenskih i tehničkih aspekata i jedna od najbržih proizvodnih linija u centralnoj Evropi, sa kapacitetom od 120.000 limenki na sat. Ukupna proizvodnja dnevno iznosi čak 4,5 miliona limenki. Brend energetskih pića HELL ENERGY od 2013. je prisutan i u Srbiji, a naročitu popularnost među potrošačima stekao je zahvaljujući nedavnoj reklamnoj kampanji u kojoj glumi čuveni Brus Vilis

Vesti

BESPLATNI TURISTIČKI OBILASCI KOSANČIĆEVOG VENCA
PROMOCIJA BEOGRADA I SRBIJE U KRASNODARU I KAZANJU
VIMINACIJUM FEST OD 24. DO 30. JUNA
PROGLAŠENA NOVA NESCAFE 3in1 GENERACIJA
JEDINI OMLADINSKI SAJAM TURIZMA NA OTVORENOM!
POČINJE "BOJČINSKO KULTURNO LETO"
NOVI PORAST BROJA TURISTA U BEOGRADU
KVARNER SE PREDSTAVIO U BEOGRADU
DODELJENA PRIZNANJA NAJBOLJIM ETNO BRENDOVIMA
TRI DANA ZA MANIFESTACIJE, DESTINACIJE I DEGUSTACIJE
arhiva vesti >

 

copyright NIP "Druga kuća" d.o.o. 2008
Sedište: Kraljice Natalije 66; Redakcija: Resavska 28/IV 11000 Beograd
Tel: +381 11 3346 109 Tel: +381 11 2688 118 Fax: +381 11 3611 529
office@revijauno.co.rs